Blog

6 Januari

Posted by Jessica on May 29, 2013 at 8:30 AM

Westbeemster tot Frankfurt

Vrijdag 6 januari 2012.

 

Vanmorgen niet kunnen treuzelen met opstaan, vandaag een drukke dag voor de boeg.

 

Mika heeft zijn laatste dag Ootje Tontel, hele mijlpaal hoor. Het is even wennen voor ons. Kleine mannetjes worden groot.

 

Kids snel naar Ootje gebracht en naar de paarden gegaan. Joem gelongeerd, boef en Monty een dikke knuf en een bak vol wortels en gaan met die banaan.

 

Auto is al gewassen, leeg geruimd dus thuis alles controleren en inladen de auto. Heerlijk! Om 12.00 uur ben ik klaar, kan ik nog even lekker douchen, huis opruimen en ik ben er klaar voor. Alles past perfect in de auto, heerlijk zo’n grote wagen, geen gedoe, alles past er

 

ruim in. Moet ook eerlijk bekennen dat ik 2 vacuümzakken heb voor de wintersportkleding. Wat een ruimte neemt dat in beslag zeg, zeker van de kids neemt dat veel ruimte in omdat ik van alles 2 setjes meeneem. Leer mij mijn kinderen kennen, alles binnen no time drijfnat of vies ;-))

 

Roon is lekker op tijd thuis en om 13.00 uur rijden we bepakt en bezakt naar Ootje. Laatste x dat we ons binkie ophalen, apart moment.

 

Hij heeft goed afscheid gevierd. Lekkere koeken voor de liefste juffen, sapje met Kapitein Koek voor de kids en tussen de middag nog knakworstjes bij de boterham, wat een feest!!

 

We krijgen een afscheidsmap mee met alle leuke dingen van de afgelopen (ruime) 2 jaar dat hij op Ootje heeft gezeten. Nadat we afscheid hebben genomen met een dikke knuffel brengen we de zooi toch nog maar even naar huis want dat hoeft niet mee naar Oostenrijk. Kan ik nog even plassen en Coco schone kleren aantrekken want die ziet er uit alsof ze door de modder heeft liggen rollen. Klein monster ;-)

 

We gaan snel op pad maar al snel blijkt dat de DVD speler het niet meer doet. Afgelopen zomer in USA toen had hij al de geest gegeven door een ander voltage, maar dat heeft dat ding denk ik helemaal van slag gebracht dat hij het nu gewoon helemaal niet meer doet.

 

Ach ja, we hebben de tijd dus langs de Makro in Duiven snel naar binnen voor het laatste seizoen van Criminal Minds en een nieuwe DVD set voor in de auto. Kids helemaal blij, papa en mama ook want dan kunnen wij ook af en toe eens een rustig gesprek voeren. Hahahaha.

 

De reis verloopt verder voorspoedig. Ach, er moet er eens eentje plassen of de ander heeft de luier volgesch*ten maar wat maakt het uit, we hebben vakantie!

 

Het is wel druk op de weg veel regen en we komen iets later dan gepland aan in Frankfurt. Net op het moment dat we de Tom Tom het hardste nodig hebben kapt dat kreng ermee………hmmmmmm…….rust er een vloek op alles wat ik in de ‘ aansteker’ steek?

 

Maar we vinden het hotel al snel en ondanks dat de vliegtuigen op 50 mtr hoog over je hoofd vliegen merk je er binnen nagenoeg niks van.

 

Het is een net hotel en we zijn erg aangenaam verrast door onze kamer. Een super grote en zeer nette familiekamer met alles erop aan eraan. We laten roomservice aanrukken en eten lekker met de moppies wat frietjes en hamburger en ondertussen stuiteren zij de energie van 4 uur stilzitten er even uit. Coco is moe, die gaat plat op het bed en ligt te chillen met wat kaasstengels terwijl ze Micky Mouse clubhouse kijkt. Mika rent van hot naar her, stuitert door alle kamers, sokken vliegen in de rondte. Hij moet duidelijk even zijn energie kwijt ;-)

 

Iedereen buikje rond, gedoucht en lekker onder de wol. Morgen nog een stuk naar het chalet in Dorf (vlakbij Bramberg am Wildkogel) dus snel de oogjes dicht!!

 

Liefs

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments